Ús obligatori de mascaretes i mantenir la distància amb altres persones
És obligatori l'ús de mascaretes des dels 6 anys, sempre que no es pugui garantir una distància de 2 metres.

Avui dilluns 8 de juny Gavà entra en la Fase 2 de desconfinament. En aquesta nova fase es pot passejar per la regió sanitària de residència amb llibertat i sense cap limitació horaria, les reunions amb familiars o amics s’amplien a 15 persones i es pot anar la segona residència sempre dins de la mateixa regió sanitària.

L’ús de la mascareta és obligatori en persones de més de 6 anys així com mantenir la distància física i evitar aglomeracions.

En aquesta fase es permet visitar als residents en residències de la gent gran, centres tutelats o centres residencials amb persones amb discapacitat, sempre segons la decisió de les pròpies residències.

El Mercadillo dels dimats tornarà a Gavà el proper dimats 16 de juny amb el 50% de les parades prioritzant alimentació i higiene.

Serveis Municipals

Els serveis municipals estan plenament actius, si bé es continua fomentant el teletreball. Per rebre atenció cal demanar cita prèvia. Es pot sol·licitar la cita prèviaa través dels telèfons 900663388 o 932639100 o mitjançant la seu electrònica https://eseu.gava.cat

Es prioritza l’atenció telefònica. En cas que sigui imprescindible, i prèvia valoració per part del personal municipal, s’atén presencialment, però sempre amb cita prèvia. Aquesta atenció presencial s’ofereix a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (plaça de Jaume Balmes s/n).

L’Ajuntament de Gavà ha editat un document amb tots els canvis derivats de la Fase 2 que podeu consultar aquí.

PUBLICITAT