Víctor Emil estrena una dramatúrgia de Maria Escoda dirigida per Fermí Fernández
L’actor gavanenc Víctor Emil estrena “Quan ens vam tornar a conèixer”

L’actor gavanenc Víctor Emil estrena el proper mes de maig “Quan ens vam tornar a conèixer”. Es tracta d’un muntatge dirigit per Fermí Fernández que “sorgeix d’una idea meva que després l’altre actriu del projecte, Maria Escoda, es va encarregar de transformar en un guió i fer-ne la dramatúrgia”.

“Quan ens vam tornar a conèixer” és la història de “dos joves que, sense cap vincle aparent, es veuen obligats a compartir un espai en comú, en aquest cas un pis”. L’obra “realment parla de tot el que els afecta i com la seva relació varia i es modula en relació als factors externs”.

Emil va conèixer a Maria Escoda estudiant interpretació a l’Estudi Karloff, i els dos van decidir presentar la seva obra a Fermí Fernández, a qui “va agradar la idea i va acceptar dirigir-la”. Emil es desfà en elogis cap a Fernández: “Treballar amb Fermí Fernández és una sort perquè és un director que tracta des de l’amor i, sobretot, des de la paciència que té per expressar-te tot el que ell vol. Quan està dirigint no t’imposa res, et proposa coses que vol que facis però les fas perquè confies en ell i no dubtes, vas cegament i t’adhereixes a tot el que et demana, té una sensibilitat increïble”.

Emil va participar l’any passat en un talent mundial d’actors on va aconseguir arribar fins a les semifinals. Va ser, segons explica el jove actor gavanenc, “un procés molt llarg, amb molt aprenentatge, i estic molt content d’haver arribat fins a les semifinals”. De fet, respecte a les dificultats que travessa la professió arran de la pandèmia, Emil és optimista: “La veritat és que el contacte real amb la professió no l’he tingut fins que estàvem en pandèmia, així que no conec de primera mà la situació prèvia, sé que han canviat moltes coses però jo crec que m’estic adaptant bé i espero que no m’afecti negativament”.

“Quan ens vam tornar a conèixer” es representarà els dies 14, 15 i 16 de maig al Teatre Kaddish de El Prat de Llobregat. Les funcions del divendres 14 i el dissabte 15 començaran a les 19:00 hores, mentre que la del diumenge 16 donarà inici a les 18:00 hores.