Visita gratuïta al Parc Arqueològic

La ciutat se suma aquest dissabte a la commemoració del Dia Internacional dels Museus 2019 on tothom qui ho vulgui podrà accedir al Parc Arqueològic per conèixer les mines en galeria més antigues d’Europa a través de la magnífica instal·lació museogràfica, audiovisuals i la visita a la mina reproduïda. Un recorregut accessible y una visita pensada per a tots els públics.

La visita té una durada aproximada d’1 hora, és gratuïta i està recomanada a partir de 7 anys. Les places són limitades, raó per la qual, cal fer reserva prèvia al telèfon 93 263 96 50.

El Dia Internacional dels Museus se celebra des de l’any 1977 a tot el món. Un dia de l’any on els museus són els veritables protagonistes, obrint les seves portes i oferint una atractiva oferta d’activitats per sensibilitzar-nos a nosaltres, els seus visitants, de la seva importància en el desenvolupament de la societat. Enguany, el tema triat per l’ICOM, el Consell Internacional dels Museus, per a celebrar aquesta festa és “Els museus com a eixos culturals: El futur de la tradició”.