Visita guiada al Parc del Calamot
Visita guiada al Parc del Calamot

L’AMB, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han organitzat per aquest dissabte una visita-taller pel Parc del Calamot de Gavà amb l’objectiu de descobrir espai d’interès geològic amb roques de l’era dels dinosaures. Així es farà explicació dels minerals existents i, al final de l’activitat els participants podran elaborarà el seu propi fòssil de fang.

Més informació i inscripcions

L’Activitat és gratuïta i de caràcter familiar però és imprescindible la inscripció prèvia a: activmuseuciencies@bcn.cat Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció es tancarà el divendres previ a la seva realització, a les 13 hores. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Servei d’inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l’activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l’activitat.

El control de l’aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L’activitat té un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l’evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s’anul·li o s’ajorni l’activitat. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals.

L’activitat donarà inici a les 11.30 hores, i el punt de trobada és a l’Avinguda Joan Carles I, amb el carrer de la Pau.