Vox defensa que Gavà mantingui els Tres Tombs

Vox Gavà lamenta que enguany no se celebri la festa dels Tres Tombs després de l’anunci fet per part de l’entitat organitzadora on precisen que “es tracta d’una decisió que es manté de forma permanent per falta de pressupost i de suport per part del govern municipal”.

L’Associació d’Els Tres Tombs, segons ha fet públic a través Metropoli, explica que “el consistori no ha mostrat cap interès per mantenir aquesta festa que, en cas d’haver-se pogut organitzar, hauria celebrat el desè aniversari d’ençà de la seva recuperació”. Val a dir, que l’any passat tampoc es va fer aquesta festa en honor a Sant Antoni amb la benedicció dels animals i la desfilada de carros i cavalls, perquè va coincidir amb la renovació dels integrants de la junta, però segons expliquen, “la voluntat era, justament, donar més empenta a l’entitat”.

Vox Gavà es mostra preocupat per aquesta circumstància que traslladaran al Ple Municipal d’aquest dijous, 25 de gener, on també reclamaran al consistori “que no permeti que aquest costum s’extingeixi” ja que segons el seu portaveu, Marc Cívico, “és una celebració el cost de la qual és ínfim i forma part de la identitat de Gavà”.