WOWGavà
Raúl Valle i Niedziela Raluy, aquest matí a la carpa del circ en un assaig de l'espectacle

WOWGavà aposta decididament per la cultura en la seva nova estratègia de promoció del comerç local. L’associació comercial gavanenca regalarà entrades pel Circ Raluy Legacy, instal·lat a la plaça Francesc Macià fins el proper 2 d’octubre.

Raúl Valle, president de WOWGavà, ens ha explicat que sortejaran “2 pacs de quatre entrades pels clients dels comerços associats a l’entitat. El divendres 23 publicarem a les nostres xarxes les normes del sorteig, però el funcionament serà molt senzill i només farà falta etiquetar a un comerç de WOWGavà i al Circ Raluy a xarxes”.

Tot i que fer una compra no serà obligatori, “evidentment si es fa una compra i s’etiqueta amb la compra, doncs molt millor”. Valle ha destacat que amb aquesta iniciativa “volem donar l’oportunitat a tots els clients de WOW Gavà per tal que coneguin els circ, que és un esdeveniment que cada any para aquí a Gavà, i d’aquesta manera volem premiar als nostres clients”. A més, també volen “buscar aliances i fer sinèrgies amb totes les entitats que es posen al poble, que sempre és molt important”.

De la seva banda, l’artista Niedziela Raluy ha assegurat que sempre que el circ arriba a una ciutat “nosaltres volem col·laborar amb el màxim possible d’entitats i persones, però aquí és el primer cop que ho fem i estem molt contents i esperem que sigui una rutina de cada any en la nostra visita a Gavà”. Niedziela també anima a la gent a “comprar al comerç local de Gavà” i a que “vegin que la cultura pot estar lligada amb el comerç”.

El Circ Raluy Legacy havia d’acabar la seva estada a Gavà el passat diumenge 18 de setembre, però han decidit prorrogar fins el 2 d’octubre. Segons ens ha explicat Niedziela, “hi ha molta gent que s’ha quedat amb ganes perquè va començar el col·legi al setembre, i molta gent no ha pogut venir i ens preguntaven a on anàvem després de Gavà perquè no els havia donat temps a venir en les dues primeres setmanes de setembre”. L’artista, que pertany a la cinquena generació de la generació Raluy, espera que “en aquestes dues setmanes de pròrroga tothom pugui venir a veure aquest espectacle, que és molt potent, extraordinària, i també molt impressionant. Tenim molt bones perspectives, i amb aquesta col·laboració amb WOWGavà encara serà millor”.