X jornada multicultural del l Marcel·lí Moragas
L‘associació de percussió Sankofa i Batutarga va participar a la festa.

L’escola Marcel·lí Moragas de Gavà va celebrar dissabte la seva Jornada multicultural i solidària. La festa, que sumava la seva desena edició, estava organitzada per l’AMPA i va comptar amb la col·laboració de diverses entitats i col·lectius locals.

Les activitats van donar inici pels volts de les 10.30 hores amb tallers creatius d’slime, gomes de cabell amb scrunchies, henna, maquillatge i d’elaboració de polseres. El participants van obtenior un número per al sorteig d’una classe gratuïta de pilates a l’escola de ball El Muro i dos packs de productes Caprabo.

També hi va haver el servei de bar per recollir diners per viatge de final de curs de l’alumnat de sisè i es van vendre tickets per esmorzar a 3 euros que incloïen entrepà, patates i beguda. Els tickets per dinar costaven 3,5 euros incloïen botifarra amb pa de pagès, patates chips i beguda.

Les actuacions van començar a les 11.00 hores i van culminar a l’hora de dinar. Per a l’escenari hi van desfilar integrants de l’Associació Cultural Andaluza, de l’escola de dansa Leonor Vives, de l‘associació de percussió Sankofa i Batutarga i de Body and Soul.