Els responsables dels centres d’atenció primària de Gavà explicaran com s'organitzen per atendre la ciutadania
Els responsables dels centres d’atenció primària de Gavà explicaran com s'organitzen per atendre la ciutadania

2 de juny, a partir de les 17 hores, als baixos del Museu de Gavà, el Fòrum G3 Gent Gran Gavà ha organitzat una trobada amb els responsables dels centres d’atenció primària de Gavà per “apropar-se i conèixer com es treballa des de Salut, quina és la seva visió, com és l’atenció i com s’organitzen per atendre a la ciutadania”.

Els organitzadors de la xerrada, “Conversem amb l’atenció primària de salut”, asseguren que “el Fòrum, com a espai de participació implicat en el benestar de la gent gran, és sensible amb les persones que es troben en situacions més vulnerables i preocupats per les dificultats en l’accessibilitat a les noves tecnologies que fan més difícil comunicar-se amb serveis o entitats”. Per això han “considerat necessari programar una trobada amb els responsables dels centres d’atenció primària de Gavà per construir ponts de millora”.

La trobada també serà “una oportunitat per fer-los arribar les qüestions que ens preocupen i les diferents situacions que viuen determinades persones grans per intentar aconseguir una atenció de qualitat”.

El Fòrum G3 Gent Gran Gavà, impulsat per l’Ajuntament l’any 2018, està format per persones grans i professionals que es reuneixen periòdicament en un marc de diàleg, reflexió i proposta d’accions relacionades amb el procés d’envellir. És un espai de participació i col·laboració amb la ciutadania on es promou el diàleg i la proposta d’actuacions de foment de l’envelliment actiu al municipi.

Per a més informació, podeu contactar amb el Fòrum G3 a l’adreça electrònica forumg3gentgran@gava.cat o al telèfon 93 263 91 00 ext. 9316 (matins)