Xerrada sobre el sistema públic de pensions

Marea de Pensionistes de Gavà organitza, per aquest dijous, 5 d’abril, una xerrada sobre el sistema públic de pensions a Espanya. L’acte es farà als baixos del Museu, a les 17.30 hores, i comptarà amb la participació del professor d’economia mundial de la Universitat de Barcelona Ramon Franquesa i del fundador i portaveu de Marea de Pensionistes de Catalunya, Domiciano Sandoval.

Durant la trobada els assistents podrà n prendre la par i fer peguntes es tractarà al assumpte des de la perspectiva econòmica però també social i es que Sandoval assegura que la societat, amb raó sap que li han estat amagades moltes coses i que el sistema avui es troba immers en greus dificultats. Segons Sandoval “els pensionistes no estan representats en el Pacte de Toledo” i el que està passant amb el sistema públic de pensions “és una herència enverinada del Pacte de Toledo”.

Sandoval creu que “hem de convèncer a la gent que les pensions han d’estar recolzades pels Pressupostos Generals de l’Estat. Això garantiria que el partit polític en el poder jugui amb els pensionistes perquè els voti o no els voti”. També critica les reformes laborals a la baixa amb pitjors condicions i pitjors salaris, i les cotitzacions socials no resulten suficients per pagar les pensions”.