10 podis al Cros comarcal de Sant Just

El Club Atletisme Gavà ha aconseguit 10 podis al Cros comarcal CEBLLOB a Sant Just Desvern. Era el 4rt dels 6 que es disputen sota el paraigües del Consell del Baix Llobregat.

Van ser cinc les categories que hi van viatjar, destacant els èxits aconseguits pels sub-8 i els sub-12, aconseguint fins a deu medalles entre tots. Cal recordar que en el Cros de Sant Just pujaven al podi vuit atletes.

Les dues victòries del club van ser per a Júlia Hurtado, que venia de guanyar la Jean Bouin i va aconseguir la sisena medalla de la temporada, i per a Rayan Marooufi, que també havia tret un metall a la prestigiosa cursa barcelonina. Tots dos ho van fer en categoria aleví.

A més a més, cal destacar el segon lloc d’Albert Marcos en categoria sub-8, el tercer lloc de Julieta Geraud, en aleví ,i el 4rt lloc de Laurens Díez. També van aconseguir metall Iciar Tomeo i Paula Pinteño, Julián Díez, Alba Hernández (l’única medalla benjamí) i Gerard Rodríguez, en edat d’educació infantil.

El proper Cros CEBLLOB serà l’organitzat pel CAG, el dia 16 de desembre, que també forma part del calendari de la Federació Catalana d’Atletisme.