19 Cros Ciutat de Gavà
Abdelmounim El Jouk es va erigir com a gran guanyador

Més de 1000 inscrits han pres part aquest diumenge en la 19ena edició del Cros “Ciutat de Gavà”. La prova, encabida en el programa de Festes de Sant Nicasi estava organitzada pel Club Atletisme Gavà i va transcórrer pel bosc de La Sentiu.

La organització va dissenyar diferents circuits segons les categories. Un de 540 metres (destinat als més petites i coma tram final dels grans), un segon de 1500 metres (utilitzat per tots fins a arribar als sub-14) i finalment un de 2160 metres (utilitzat pels atletes juvenils, sèniors i màster, alguns d’ells fent fins a tres voltes).

Es van disputar 16 carreres, destacant el Gran Premi, la carrera disputada per Promeses Sèniors i Màsters que recorrien 6.210 metres pel bosc i que va tenir l’atleta de l’UA Lleida i ex atleta del Club Atletisme Gavà, Abdelmounim El Jouk, com a gran guanyador amb un temps de 20 minuts i 10 segons. El segon classificat va ser l’atleta del CAG Miquel Domènech, que tornava a obtenir la victòria en la seva categoria (sub-23), amb una marca de 20 minuts 40 segons. El tercer en arribar fou t Abderrahim Ougra, del GEIEG, amb un temps de 21 minuts i 31 segons.

Pel que fa les noies, la prova tenia una distància de 4.710 metres. La victòria en la categoria sènior la va obtenir l’atleta de l’Avinent Manresa, Ester Guerrero, amb una marca de 19 minuts i 6 segons, seguida d’Aitana Doménech, de l’ISS L’Hospitalet, amb un crono de 20 minuts i 3 ssegons i Silvia Abella en tercera posició, del Barcelona Atletisme, amb una marca de 22 minuts i 3 segons. No obstant, la victòria en el gran premi va ser per Marta Camps, del Barcelona Atletisme i que també va ser campiona de la seva categoria Màster.

Hem de recordar que els guanyadors de la carrera del Gran Premi obtenien un premi en metàl·lic de la botiga BASE Castelló de Viladecans i una samarreta de ‘El Arte de correr’.

Pel que fa a la cursa popular, la victòria en nois va ser per l’atleta del Gavà Triatló Jordi Garcia, seguit d’Albert Jiménez, del CN Mataró i de David López, del Castillo-Rat Penat. En noies, Laura Sitjà (Katoa) va obtenir la victòria, seguida de Gemma Díaz (Prat Triatló) i de Bárbara Rubio.

Els guanyadors de la cursa tenien un premi en metàl·lic d’Intersport Gavà i també una samarreta de ‘El Arte de correr’. El circuit tenia una llargada de 4.710m i portava el nom del malaurat atleta del CAG “Jose Luís Sánchez”.

D’altra banda, cal destacar que el CAG també va participar de manera econòmica amb La Marató de TV3, amb una guardiola col·locada a l’entrada on els assistents podien fer la seva donació. A més, es va fer una volta solidària en benefici de Càritas.