300 participants al cross solidari del Bon Soleil
300 participants al cross solidari del Bon Soleil

El col·legi francès Bon Soleil de Gavà ha celebrat aquest cap de setmana el seu tradicional cros solidari amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació Antonio Cabré. Un total de 300 persones van prendre part en la prova, xifra que segons l’organització suposa “un èxit rotund”.

Fundació Antonio Cabré

La Fundació Antonio Cabré té la missió d’aconseguir millores immediates i duradores en la qualitat de vida dels infants, adolescents i joves més necessitats a través de la cooperació al desenvolupament amb un enfocament en l’educació i en la salut amb la finalitat de promoure i impulsar un món més just i solidari, permetent-los satisfer les necessitats bàsiques i augmentar les capacitats per participar i conviure en la societat on viuen.

Projectes

  • La Fundació duu a terme un projecte educatiu a Mbour, el Senegal i treballa activament a l’escola de Mbackombel construïda per l’ONG “Per Un Somriure a Àfrica” al 2002 i en la residència d’alumnes de Mbour.
  • També colaboren amb l’Hospital Sant Joan de Déu donant suport al programa d’oncologia infantil amb l’objetiu d’impulsar les investigacions del càncer infantil.
  • Enguany, també s’ha llançat el projecte per a aconseguir ser una Eco-Escola. La finalitat és animar a l’alumnat a desenvolupar un paper actiu per millorar i beneficiar el seu entorn i augmentar la consciència dels estudiants sobre el medi ambient i el desenvolupament sostenible.
  • Així mateix, hi ha el programa de Beques de la Fundació Antonio Cabré que té com a objectiu secundar i facilitar estudis dels infants i joves que tenen dificultat econòmica i/o social.