6 Meeting Ciutat de Gavà

L’estadi Municipal La Bòbila acull aquest diumenge el 6è Meeting Màster «Ciutat de Gavà». La competició, organitzada pel Club Atletisme Gavà amb el suport de l’Ajuntament, recordem que l’any passat no es va celebrar, ja que es van disputar el Campionat d’Espanya 10.000 metres, Pentatló de Llançaments i Proves Combinades Màster.

En la trobada s’espera que hi puguin acudir atletes federats, a partir de 35 anys, d’arreu de Catalunya. Les proves, que arrencaran a les del 10 matí, s’estructuren en categories masculina i femenina i, en funció de les franges d’edats, i constaran de proves de velocitat de 5000, 100, 800, 200, 1500 i 400 metres llisos i les curses de 4×100 i 4×400

També es disputaran proves de salt d’alçada, i llançament de perxa, disc i javelina. Els premis al guanyador i la guanyadora del Meeting es calcularan segons coeficient i es tindran compte la marca obtinguda, el sexe i l’edat .

Cada participant podrà prendre part a un màxim de 3 proves (+ relleu) i el cronometratge de la competició serà electrònic. Els concursos disposaran de 3 intents (+ millora). Als concursos simultanis de diferents categories la millora pesarà dels 8 millors intents, independentment de l’artefacte, el coeficient o el sexe.

Hi haurà trofeu per al primer classificat masculí i femení, per aquells que obtinguin major percentatge general, i premis especial masculí i femení per qui obtingui major percentatge a les carreres, als salts i als llançaments.