650 atletes participen al XXI Cros Ciutat de Gavà
650 atletes participen al XXI Cros Ciutat de Gavà

Aquest passat diumenge es va celebrar una nova edició del Cros Ciutat de Gavà, una cursa organitzada pel Club Atletisme Gavà i que enguany ha sumat la seva 21a edició. La prova, que va tenir lloc circuit de La Sentiu, va aplegar més de 650 atletes.

En categoria femenina, la guanyadora va ser per la Clàudia Gallego, atleta del CE Universitari, seguida de Marta Cuenca, segona, del Unicaja Atletismo i tancant el podi Marta Camps, del Barcelona Atletisme.

En categoria masculina, la victòria final va ser per en Kevin Fernández, atleta del Cornellà Atlètic. Raúl Agudo, del CA Olesa, va acabar segon i finalment, Joan Izábal, del CA Nou Barris, va ser tercer.

El Cros també formava part del calendari de la Federació Catalana d’Atletisme i va comptar amb 14 curses de totes les categories.

La prova es va poder celebrar tot i l’actual escenari de pandèmia, i això és molt valorat pel president, Bernat Peso, qui admet que “hem estat organitzant la prova els darrers tres mesos amb molta cautela perquè no sabíem com evolucionaria la pandèmia” i ha es mostrava satisfet perquè “és la nostra manera de fer caliu i d’ajudar a que la Festa Major sigui una festa per a tothom”.

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha lloat “l’empenta i els valors del Club Atletisme Gavà que més enllà de la competició, per fomentar el respecte i la igualtat, promocionant la participació femenina i aportant un gest de recaptant fons per a l’ONG ACCeDE”. Badia també en va elogiar la tasca formativa perquè “és un club que compta amb professionals que entrenen als joves perquè puguin superar-se”.