900 inscrits a la Marxa contra el càncer 2022
900 inscrits a la Marxa contra el càncer 2022

Gavà ha celebrat aquest diumenge la segona edició de la Marxa contra el càncer, un esdeveniment de caire solidari organitzat per l’Associació contra el càncer a Gavà i la col·laboració de l’Ajuntament i el Club Atletisme Gavà. Més de 900 persones s’han inscrit en la cursa de 5 quilòmetres amb sortida i arribada des de l’estadi de La Bòbila xifra que per a l’alcaldessa, Gemma Badia, suposa “un èxit rotund de participació i demostra el gran esperit solidari que es respira a la ciutat”.

Badia també ha posat en valor “la diversitat que hi ha hagut, on hem pogut veure gent de totes les edats, a gent corrent i a altres caminants, però tot plegat, enmig d’un ambient d’alegria i civisme i moguts per una mateixa causa”.

Els inscrits han aportat 10 euros, import que incloïa la samarreta tècnica i un esmorzar final. La recaptació aconseguida, segons precisaven des de la coordinadora del Baix Llobregat de l’Associació, “aniran a projectes socials i a investigació”. Aquesta entitat recordem que es dedica a informar i educar en salut i a donar suport emocional i social a la gent que està patint la malaltia i els seus familiars.

Recordem que la I Cursa contra càncer es va fer l’any 2019 i des d’aleshores ha restat aturada per la pandèmia.