Acord per enfortir el teixit empresarial
Moment de la signatura del conveni

L’Ajuntament i l’Associació d’Empreses del Polígon de Gavà, AEPEG, han signat, aquest dilluns, el primer conveni de col·laboració amb la renovada junta. L’acord, amb una aportació econòmica de 10.000 euros per part de l’Ajuntament, cerca “la promoció de l’activitat del teixit empresarial local, per establir un marc de cooperació i coordinació per tal d’assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis dels polígons entre les empreses que hi són ubicades alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda Urbana”.

L’any 2022, l’AEPEG va renovar la seva Junta, que ara presideix per primer cop una dona, Marta Faura, i va arrencar una nova etapa, amb l’objectiu de “dinamitzar el teixit productiu dels Polígons d’Activitat Econòmica” raó per la qual ha elaborat el seu “Pla d’Acció”, on destaquen tres eixos d’actuació, que són “la transformació dels PAE, els projectes estratègics i la dinamització de l’entitat”.

L’Alcaldessa, Gemma Badia, ha expressat la seva “satisfacció per haver pogut formalitzar aquesta línia de cooperació, perquè millorar les nostres empreses suposa millorar Gavà. Són la base del treball i del futur econòmic de la ciutat”.

Segons Badia, “el nostre teixit empresarial i industrial és ampli, amb 1500 empreses, de les quals prop d’un miler, són del sector serveis, seguides per construcció, indústria i agricultura. N’estem orgullosos de totes elles perquè generen riquesa i dinamisme”.

Marta Faura, ha destacat “la importància de generar xarxa i créixer per oferir treball de qualitat, digne i enfocat cap a la sostenibilitat”. Un dels reptes que s’ha citat és el de “millorar de la connectivitat entre el nucli urbà i els polígons sense que calgui agafar el cotxe”. En aquest sentit, Faura creu que “cal cercar espais on poder aparcar i carregar els patinets, ja que aquest és un mitjà de mobilitat cada cop més utilitzat”.