ADISGA
Una de les activitats d'ADISGA tot just abans del confinament (Foto: www.adisga.com)

Adisga (Associació de Persones amb Incapacitat Intel·lectual de Gavà) està buscant un monitor de lleure de cara a una incorporació immediata. Elisabet Sánchez, coordinadora pedagògica del centre, ens ha explicat que han de substituir la baixa d’un monitor que els acaba de deixar i que tenen molta urgència en fer efectiva aquesta incorporació: “La necessitat és imminent i necessitem realment a aquesta persona ja”.

El perfil que estan cercant és el d’un “professional amb experiència en discapacitat intel·lectual, i si pot ser que tingui també experiència com a tècnic esportiu, tot i que això darrer és secundari. També necessitem que tingui el carnet de monitor o, en el seu defecte, equivalent com a integrador social o educador social”.

El nou monitor ja començaria a treballar la setmana que ve en el Casal Inclusiu de Setmana Santa i la seva tasca es desenvoluparia “a les tardes, per estar en les activitats de lleure que portem a terme, entre les que hi ha portar l’equip de futbol, per això ens aniria bé que tingués coneixements esportius”. La intenció, però, és que “aquesta persona, com que Adisga està creixent, augmenti progressivament el seu horari i les seves funcions”.

Adisga ofereix un contracte per obra i servei ja que “d’aquesta manera facilitem els costos a l’empresa, i és que és cert que aquest tipus de professionals solen ser eventuals degut a que Adisga no pot oferir un gran sou ja que són poques hores”.

Els candidats es poden postular posant-se en contacte amb Adisga o bé a través del correu info@adisga.com, o bé per WhatsApp en el número 687 741 231.