viatges

El setembre de 2022, Viatges Intergavà va celebrar el seu quarantè aniversari, i les celebracions s’han allargat durant molts mesos. Aquest 2024 han culminat amb la renovació de la imatge corporativa i el sorteig d’un viatge a Turquia entre els seus clients. L’Ajuntament de Gavà, a més, ha volgut reconèixer la seva llarga i exitosa trajectòria a la ciutat lliurant-los una placa, que ha recollit el gerent, Carles Estrada, de mans de l’alcaldessa. Estrada ha assegurat que estan molt satisfets d’explicar-ho i celebrar-ho, ja que “són 40 anys que, al final, és tota una vida. Estem molt contents del suport de tothom, agraïm també a l’alcaldessa i a l’Ajuntament que ens facin un reconeixement, perquè al final 40 anys treballant a la població i implicats en associacions i entitats del poble, crec que val la pena reconèixer-ho”.

L’any passat Viatges Intergavà va sortejar un altre viatge, en aquella ocasió a Menorca, per donar les gràcies a la seva clientela per tot el suport rebut. I és que no s’arriba a 40 anys en el sector del turisme sense un públic fidel, que al llarg dels anys ha anat canviant de gustos i necessitats. A l’agència també s’han hagut d’anar adaptant als nous temps, amb la irrupció imparable de les noves tecnologies, la democratització dels viatges i els inevitables moments de crisi, la pitjor de les quals va ser la de la Covid-19. Tot i això, han aconseguit resistir com a negoci emblemàtic de Gavà.

El de l’Ajuntament no és l’únic reconeixement que ha rebut Viatges Intergavà. Fa ben poc, a finals de febrer, van ser un dels establiments de Gavà distingits amb el certificat Biosphere, que certifica la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics, basats en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.