Alumnes de Secundària, a la trobada d'atletisme de Gavà
Alumnes de Secundària, a la trobada d'atletisme de Gavà (foto: @cebllob)

Desenes de joves han participat, aquest matí, a l’estadi de La Bòbila, en una nova edició de la Trobada d’Atletisme de Centres d’Educació de Secundària organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

L’objectiu principal d’aquesta jornada ludicoesportiva és la promoció esportiva de l’atletisme i la col·laboració amb els diferents centres d’educació de la comarca. Així, en les proves que es realitzen no es dona importància al resultat, sinó al temps que l’alumne pugui estar practicant aquell esport.

Rotacions

La trobada s’ha estructurat en 12 rotacions, que han durat aproximadament 12 minuts amb dos minuts de pausa per al canvi d’activitat. L’inici i final de cada rotació s’ha indicat amb una senyal acústica. Cada rotació ha estat formada per alumnes de la mateixa classe.

El projecte es va iniciar fa uns anys pel Grup de Treball de Professors d’Educació Física de Castelldefels, Gavà i Viladecans. Amb l’èxit obtingut a les passades edicions, per tretzè any consecutiu s’ha obert a la participació a tota la comarca.

La trobada forma part d’un conjunt d’activitats de promoció esportiva, juntament amb actes com els Fòrums de Professors d’Educació Física, altres Trobades, Plans de Promoció, Formació en diferents esports, etc.