Arrenca la segona edició del Talent Factory School

Gavà ha acollit, aquest dijous a la tarda, a la Unió de Cooperadors l’estrena de la segona edició del Talent Factory School, un concurs d’emprenedoria juvenil protagonitzat per antics participants i mentors del també concurs d’emprenedoria Talent a les Aules, en el que, plegats, hauran de donar resposta a un repte plantejat per l’administració local.

Aquest projecte, ideat per Juan Castilla i Laura Benítez (Talent Factory), facilita que joves i empreses de Gavà, Viladecans i Sant Boi s’enfrontin de manera col·laborativa a diferents reptes i incògnites relacionades, especialment, amb la sostenibilitat, la mobilitat i el medi ambient.

En aquesta trobada a Gavà l’encàrrec fet per l’Ajuntament és el de trobar fórmules de com promoure l’activitat física a Gavà i fer de la ciutat un gran equipament esportiu a l’aire lliure. Una de les participants, Cruz Cánepa, ha precisat que “l’experiència resulta gratificant perquè et dona una visió del món empresarial i t’aporta eines per saber treballar en equip i fer sorgir idees”.

Juan Carlos Escudero, director de LipoTRue i mentor del Talent Factory Schhol, considera que “aquesta iniciativa és profitosa alhora de definir perfils, entendre com fer funcionar els equips i saber com solucionar un problema quan hi ha diferents visions del mateix”.

Aquesta mateixa activitat es portarà a terme a Viladecans, Sant Boi i Esplugues amb altres equips. Qui presenti la idea més innovadora, original i viable guanyarà un viatge a una capital europea per conèixer el seu ecosistema emprenedor i visitar la ciutat.