Arriba el V Critèrium de llançaments
Les proves es faran a l'estadi de La Bòbila.

El Club Atletisme Gavà celebra aquest dissabte el V Critèrium de llançaments “Ciutat de Gavà”. Es tracta d’una competició on s’espera la participació d’esportistes de nivell. El Critèrium tindrà lloc a l’estadi de la Bòbila i comptarà amb la disputa de les 4 proves de la disciplina: llançaments de martell, pes, javelina i disc. El club assegura que espera “comptar amb els millors llançadors d’àmbit nacional, com una nova demostració que estem plenament bolcats en el desenvolupament i promoció de l’atletisme, que tant ens apassiona”.

Val a dir que aquest esdeveniment es complementa a altres competicions pròpies que l’entitat desenvolupa durant l’any, com el Cros «Ciutat de Gavà», Trofeu Promoció – G.P. Fira dels Espàrrecs, Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà» o més recentment, el Va reunir de Velocitat «Ciutat de Gavà», i el Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà».

El Club Atletisme Gavà afirma que esperen “convertir la Ciutat de Gavà en un referent en totes les disciplines de l’atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i nenes del nostre club puguin practicar-lo en qualsevol de les seves modalitats en les millors condicions possibles”.