Atletisme Gavà cros comarcal

El Club Atletisme Gavà ha aconseguit nou podis en el I Cros Comarcal del Consell del Baix Llobregat disputat, dissabte passat, al Parc de Can Mercader de Cornellà.

Des de la categoria Mini (anomenada en competició Educació Infantil) fins a cadets (sub-16), el Club Atletisme Gavà va portar una cinquantena d’atletes per fer el debut en la temporada de Cros al Baix Llobregat i també a Catalunya.

Cal destacar el primer lloc del Josep Cubedo a la categoria infantil masculina (sub-14), el segon lloc de Laurens Díez a categoria aleví i el tercer lloc de Julián Díez (aleví) i de Rayan Maarooufi (benjamí). A més, l’Omar Yechou va acabar també tercer en categoria sub-16 cadet. Les úniques noies que va pujar al podi van ser Mila Kesteloo en cinquena posici i Paula Pinteño en sisena posició, ambdues en aleví femení.

Els més petits en guanyar una medalla van ser Albert Marco en prebenjamí el Gerard Rodríguez, l’atleta més jove del club, que va quedar 6è en Educació Infantil.Cal recordar que en el Cros Comarcal pugen al podi els sis primers de cada cursa.

El proper Cros es celebrarà el proper cap de setmana a Sant Boi de Llobregat