Atletisme Gavà guanya el trofeu de la Fira dels Espàrrecs

El Club Atletisme Gavà s’ha proclamat vencedor del 6è trofeu de la Fira dels Espàrrecs que organitzava el mateix club i que va tenir al Cornellà atlètic com a rival. El club, amb una convocatòria que anava des dels benjamins fins als cadets, va sumar 177 punts, pels 131 punts del seu rival, en una jornada festiva i amb molt bon ambient.

El C.A. Gavà va saber competir de tu a tu amb el Cornellà atlètic i va sumar un bon grapat de punts que li va donar la victòria final. Els de Gavà es van emportar 21 de les 32 proves organitzades, obtenint bones marques que van deixar “satisfets als entrenadors de cada grup”.

Pel que fa als benjamins, van obtenir bones marques i alguna gran victòria, com la de l’Omar Cordero en els 1000mll, amb un temps de 3:43.5s o l’Ariadna Cremades, amb un temps de 4:15.7s. No obstant, tots els seus companys van estar sempre amb l’opció de pujar al podi. En alçada, Lídia Mora va aconseguir la victòria saltant un metre i en categoria masculina la puntuació màxima fou pel Cornellà Atlètic mentre que en pilota, Mora va guanyar la prova femenina, pujant dos cops al podi.

El grup d’alevins també va sumar molts punts. Laurens Díez i Iciar Tomeo es van emportar els premis al 600mll, tot i que amb bona nota dels seus companys, com Julián Díez, Manu Carpio o Agnés Benítez. La llargada femenina era territori del Cornellà, així com les tanques masculines, tot i que al disc femení, Júlia Muñoz va vèncer a les seves companyes del club rival. També Ismael Boury en disc masculí va sumar els 4 punts amb un llançament de 17.44m.

Els infantils van tenir un paper destacat, amb tots els seus atletes amb opcions de medalla, però sobretot, destacant la seva afinitat. Omar Boury i Gal·la Sanahuja van aconseguir la victòria en dues curses renyides amb Daniel Ruiz i Anna Domènech. Laia Hernández va aconseguiri la victòria en el 1000mll amb un temps de 3:32.4s, i Gal·la va tornar a pujar al podi al triple salt, amb una marca de 9.13m, igual que Omar Boury. Hernández va ser l’atleta que va llançar més lluny la javelina, amb una marca de 24.64m.

Per acabar, els cadets van posar la cirereta al pastís amb diversos noms destacats i bones marques. En el 100mll, grans marques personals el Víctor Martínez (11.3s) i Inés Aguilera (12.6s), aconseguint fer rècords personals en el cronometratge manual. En el 300mll, la victòria també seria per a ells dos, els grans dominadors de la velocitat en el grup de cadets, tot i que Dani Martínez (11.9) i Natàlia Grau, del grup de velocitat i amb un 43.9 al 300mll, també van acabar satisfets. La llargada va tornar a ser territori del Cornellà Atlètic en les dues categories, mentre que en el disc, Roger Morales va mostrar la seva superioritat amb un 34.33m destacat. Joan Jiménez, Miquel Brescó i Laia Mora també van aconseguir resultats satisfactoris.

Aquí podeu consultar tots els resultats.