A la cursa familiar van participar els nens i nenes i les seves families
A la cursa familiar van participar els nens i nenes i les seves families

L’Estadi Municipal La Bòbila va acollir, dissabte 1 de febrer, la tradicional Cursa Escolar organitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Gavà amb la implicació de les associacions de mares i pares dels diferents centres educatius del municipi.

L’activitat, que compta amb el suport de l’Ajuntament va arrencar a les 10 hores i les curses es van fer segons categories d’edat: cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí, P5 i P4. Les distàncies de les curses oscil·laven entre els 300 metres dels més petits, fins als 1.000 metres dels cadets. La trobada va culminar amb la cursa familiar, a les 12 hores, on petits i grans van compartir plegats una volta a l’estadi.

El president del Consell de l’Esport Escolar a Gavà, Juan José Sebastián va destacar l’alta participació, “molta més que l’any passat” però sobretot es va mostrar satisfet de l’èxit “de la cursa familiar en que han participar pràcticament tots els que estaven a l’estadi. És una de les novetats que van posar en marxa l’any passat que va tenir molt bona acceptació. És molt emocionant veure a pares i fills compartint la practica de l’esport”. Juan José Sebastián també van remarcar “la participació per primera vegada dels nens i nenes de P4”.

L’alcaldessa , Raquel Sánchez i el tinent d’alcalde de l’àmbit de Benestar, Acció Social i Ciutat Educadora, van assistir a la cursa escolar i van participar en el lliurament dels trofeus de les categories cadet, infantil, aleví i benjamí.

L’alcaldessa, que va ser l’encarregada del tret de sortida a la cursa familiar, com el president del Consell també va destacat la realització de la cursa familiar “on els pares i les mares poden participar amb els seus fills i filles d’un dia d’esport, de salut, de família i aquí a l’Estadi la Bòbila, al nostre equipament per excel·lència per practicar l’atletisme”. que es l’estadi de la Bòbila