Bronze per a Domènech al Campionat Absolut de Catalunya
Bronze per a Domènech al Campionat Absolut de Catalunya

Miquel Domènech ha quedat tercer en la cursa del 800mll en el Campionat Absolut de Catalunya. La competició, que ha sumat seva 99ª edició, es va celebrar a l’Estadi Serrahima i va oferir emoció en totes les proves. El gavanenc, que defensava el títol, va lluitar fins al final amb dos titans de la distància: Llorenç Sales i en Pol Moya aconseguint una marca d’1:51.41. Miquel Domènech es prepararà durant tot l’agost el Campionat d’Espanya Absolut que se celebra a La Nucia a finals del mateix mes.

Una medalla i sis participants del CAG

Tres llançadors, dos velocistes i un mig-fondista del Club Atletisme Gavà van participar en aquest campionat, amb resultats, en general, prou bons.

L’única medalla però, la va obtenir Domènech que en suma 7 al seu palmarès aquesta temporada.

El següent millor classificat del CAG va ser Julen Garralaga, que va arribar a la final dels 100ml,l després d’una excel·lent semifinal on va aconseguir un registre de 10.95s. A la final, seria 8è de Catalunya. També va participar en els 400mll.

Les dues llançadores del CAG participants van acabar vuitenes. Parlem d’Ariadna Esteve, que ha mantingut regularitat en les últimes setmanes, i va acabar amb una marca de 34.23m al Disc. D’altra banda, Esther Salvador va poder acabar amb marca de 9.69m en Pes femení, millor marca personal en el pes absolut, per tant amb premi final.

Els altres dos participants del club van ser Jordi Lacambra, en els 100mll, i Roger Morales en Javelina, prova on també va aconseguir marca personal, amb 40.01m.