Els carters reials arriben a Gavà el proper 2 de gener
Els carters reials arriben a Gavà el proper 2 de gener

Els carters reials arribaran a Gavà la tarda del 2 de gener.  El campament, instal·lat a la Torre Lluch, serà fins el dia 4 el lloc escollit per recollir les cartes dels nens i nenes de Gavà.

Durant els tres dies de campament, se succeiran activitats per fer l’espera més amena, per poder visitar els carters de manera organitzada, caldrà agafar tanda d’accés, regulada per torn numèric.

A l’entrada del campament hi haurà tres màquines expenedores de números de 3 colors diferents que correspondran als 3 carters reials. Cada carter podrà atendre diàriament 99 nens i nenes. El torns es donaran el dia 2, a les 17 hores, i els dies 3 i 4, a les 16 hores Per fer una visita al campament sense lliurar la carta no cal agafar número.

També els dies 2,3 i 4 de gener a la sala de plens de l’Ajuntament estarà exposada la clau que obre les portes de totes les llars de la ciutat. La clau es pot visitar els dies 2,3 i 4 de 10 a 13.30 hores i dijous, 3 de gener,  la visita també es podrà fer a la tarda, de 16.30 a 18.30 hores.

La programació nadalenca continuarà amb un dels moments més esperats: l’arribada dels Reis Mags i la cavalcada pels carrers de la ciutat. Els Reis arribaran el 5 de gener, a les 18.15 hores a la plaça de Jaume Balmes on rebran de mans de l’alcaldessa la clau de la ciutat. A partir de les 19 hores començarà la cavalcada amb el mateix itinerari que l’any passat i amb 10 carrosses, entre elles la del Mussolet amb els xumets i la de carbó.

L’Herald acompanyarà els Reis i en la seva feina estarà assistit per prop d’un centenar d’infants i els corresponents adults. Al llarg de la cavalcada es repartiran al voltant de 2.000 caramels.