CAP-1
Catalunya en Comú Podem ha presentat al Parlament una petició per reobrir el servei d’urgències del CAP-1 de Gavà

El grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem ha presentat una proposta de resolució en el Parlament de Catalunya demanant la reobertura del servei d’urgències del CAP-1 de Gavà. La diputada Jéssica Albiach, presidenta del grup de Catalunya en Comú Podem, va ser l’encarregada d’entrar a registre la proposta en nom de Podemos Gavà.

Albiach va estar acompanyada, entre d’altres, pel regidor de Gavà, Sí Se Puede, Juan Carlos Bondia, que ha recordat que “a l’actualitat no tenim cap servei d’urgències a les nits i la gent ha d’anar a altres ciutats com Viladecans o Castelldefels”.

La proposta de resolució demana no només la reobertura el 2019 d’aquest servei d’urgències al CAP-1 de Gavà, sinó també la del dispensari de Gavà Mar i el servei nocturn de farmàcies de guàrdia. Segons Bondia, “aquestes mesures són molt necessàries per una ciutat de 47.000 habitants”, i ha recordat que “CiU, que fa set anys amb les retallades va decidir treure’ns a la població de Gavà el dispensari de Gavà Mar i el CAP, és el soci de govern actual del PSC de Gavà, amb la qual cosa podrien haver arribat a algun tipus d’acord”.

Per tant, aquesta és “una de les peticions que fem pel 2019, que qualsevol veí de Gavà pugui utilitzar la sanitat pública en qualsevol moment del dia”.