Miguel Herrera
Miguel Herrera: “Recordem a tota la població que aquest cap de setmana es celebra la Fira d’Espàrrecs”

Miguel Herrera, portaveu de Gavà, Sí Se Puede i líder de Podem Gavà, ha citat aquest migdia als mitjans de comunicació locals a les portes de la Fira d’Espàrrecs per fer aquest anunci: “Des de Gavà, Sí Se Puede volem recordar a tota la població de Gavà que aquest cap de setmana es celebra la Fira d’Espàrrecs”.

Herrera ha volgut aportar també un altre recordatori per la ciutadania: “Volem recordar a la població que aquest és un bon moment per sortir i gaudir entre tots del treball que han realitzat els pagesos per executar aquesta Fira”.

El regidor morat ha aprofitat per elogiar la tasca d’”uns pagesos que tenen les seves vides molt arrelades amb la terra de Gavà i que any rere any s’esforcen per seguir col·laborant i compartint amb la nostra ciutat”. Per aquest motiu, “a Gavà, Sí Se Puede creiem que la Fira és una bona oportunitat per seguir cuidant a aquest sector i demostrar que estem compromesos i que seguim recolzant-los a la nostra ciutat”.

Herrera, en el seu repàs a l’agenda d’aquest proper cap de setmana, no s’ha oblidat de GastroGavà, i en aquest punt no s’ha estat de “convidar a tota la població a que vingui, que gaudeixi, i a seguir construint ciutat entre tots”.

Per últim, Herrera ha volgut donar ànims als gavanencs: “Des de Gavà, Sí Se Puede animem a tota la població a venir, a gaudir d’aquesta trobada artística i també culinària on l’espàrrec és l’autèntic protagonista”.