Ciutadans demana que es repari el paviment de l’Illa del Centre
Ciutadans demana que es repari el paviment de l’Illa del Centre

El grup municipal de Ciutadans a Gavà demanarà al govern local, en el decurs del Ple que se celebrarà aquest dijous, 28 d’abril, que “repari els desperfectes en el paviment dels carrers de l’Illa del Centre. El portaveu de la formació taronja a la nostra ciutat, Francisco Gavilán, ha assegurat, que “és necessari actuar per tal de substituir moltes llambordes, que estan trencades o aixecades, de la zona de vianants, i que en molts punts, quan plou, encara que sigui poc, s’hi acumula l’aigua a sota i es creen tolls ocults que la gent no veu quan hi passa i esquitxa”.

Gavilán precisa que “caldria fer aquestes feines ja i també emplaça a “fer una estudi per resoldre aquest problema, perquè si bé és cert que és comprensible que moltes d’aquestes rajoles es puguin moure pel pas de vehicles, si es fes una altra mena de subjecció es podria evitar que calgués fer reparacions de manera continuada”.

Ciutadans també exposarà al plenari “la necessitat de netejar les zones boscoses a tocar de les urbanitzacions per minimitzar els risc d’incendis forestalsi preguntarà “si s’ha consultat a restauradors i comerços de la xona de Gavà Mar el seu parer sobre el Pla de mobilitat d’estiu a la platja