Ciutadans denuncia la falta de solucions al mal servei del bus
Ciutadans denuncia la falta de solucions al mal servei del bus

El regidor, portaveu i candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Gavà, Francisco Gavilán, ha convocat la premsa local per denunciar “la falta de solucions al mal servei del bus gestionat, des del passat desembre, per l’empresa AVANZA. Gavilán s’ha mostrat contundent afirmant que “ni l’Ajuntament ni el govern de l’AMB, integrat pel PSC, Podemos, En comú Podem, Junts i ERC, no està fent res per solucionar el mal funcionament dels autobusos i crec que així arribarem a les eleccions”.

Gavilán recorda que tot i que es van anunciar millores amb la incorporació de combois nous, el cert és que la gent no els ha vist encara, i per contra, aquests dies, sense anar més lluny, un vehicle s’ha avariat a la zona alta de Gavà i un altre anunciava que estava fora de servei i aturat a la C-245”.

Francisco Gavilán qualifica la situació de “desastrosai precisa que “la solució passaria per canviar d’empresa licitadora, perquè clama al cel que la ciutadana de Gavà no disposi d’un servei de qualitat i del primer món”.