Ciutadans
Ciutadans organitza una xerrada sobre inseguretat

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) de Gavà organitza una xerrada amb el títol “Inseguretat, okupes i incivisme a Gavà”. A l’acte prendran la paraula Matías Alonso, que és diputat de Cs al Parlament de Catalunya i responsable de l’Àrea de Defensa al Comitè Executiu Nacional de la formació; Jean Castel, que també és diputat de Cs al Parlament; i Miguel Ángel Ibáñez, portaveu del grup municipal taronja a Gavà.

Segons ha explicat el regidor de Cs, Francisco Gavilán, aquesta és la primera d’una sèrie de xerrades previstes que “sorgeixen de diverses reunions i converses amb ciutadans de Gavà, entitats i associacions, sobre els diversos problemes que tenim a la nostra ciutat”. Gavilán ha avançat que en les properes xerrades es parlarà, entre d’altres temes de “la mobilitat, el manteniment urbà, la neteja, o la promoció tant social com econòmica del nostre municipi”.

El regidor taronja ha acabat assegurant que “Gavà necessita un canvi i necessitem preocupar-nos per tot allò que als ciutadans els preocupa”, i ha convidat a tothom a assistir a la xerrada “no només per tal que ens escoltin sinó també per escoltar-los a vostès i saber quins són els problemes de Gavà per solucionar-los amb vostès”.

La xerrada tindrà lloc als baixos del Museu de Gavà el dilluns, 4 de febrer, a partir de les 19:00h.