Campus d'Estiu
Cartell del Campus d'Estiu 2021

El Club Atletisme Gavà organitza el seu Campus d’Estiu 2021. És una iniciativa que porten a terme cada any amb l’objectiu d’apropar l’atletisme als infants de la comarca. El campus consta bàsicament de dos tipus d’activitats: els entrenaments d’atletisme, que ocuparan la major part del temps, i les activitats lúdiques o culturals.

Bernat Peso, president del club, destaca que, tot i que majoritàriament es farà atletisme, aquest “no és un campus de tecnificació ni d’especialització, no és l’objectiu, el que volem és que facin un tastet d’atletisme, en un ambient agradable, i combinat amb algunes sortides d’oci. Bàsicament volem que s’ho passin bé i que facin una mica d’esport”.

Fins l’any passat, aquest casal era de matí i tarda. El 200, però, i a causa de els restriccions per la pandèmia, el casal es va fer només de matí, i enguany repeteixen la fórmula amb un casal fins les de 2 de la tarda i sense dinar. Entre les sortides d’oci hi ha previstes, per exemple, excursions al Museu de la Xocolata o al Museu Olímpic. Tot i que “aquest any les restriccions sí que ens permeten fer aquestes sortides”, el club adverteix que “el pla i les activitats s’aniran modificant segons s’actualitzin les mesures sanitàries, sempre amb l’objectiu de que les activitats siguin segures pels nostres usuaris”.

El casal es desenvoluparà entre el 28 de juny i el 30 de juliol, de 09:00 hores a 14:00 hores, a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà. El casal està orientat a infants d’entre 7 i 14 anys, tot i que pels membres del club s’admetran també infants d’entre 4 i 6 anys. Els preus varien segons les setmanes que es vulgui inscriure a l’infant, començant pels 60 euros que costa una i acabant pels 250 euros que costaria tot el campus, és a dir, les cinc setmanes que dura.