Campanya de suport del Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Campanya de suport del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Fa uns dies restaurants de la comarca, que formen part del col·lectiu Sabors de l’Horta, van encendre les cuines per oferir els serveis delivery o el take away, és a dir repartiment a domicili o bé recollida del menjar al restaurant.

Entre la vintena d’establiments es troba el restaurant de Gavà Major Trenta-Sis que va a obrir la setmana passada amb servei take away.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, per donar a conèixer la nova reobertura del sector de la restauració del Baix Llobregat i la seva oferta gastronòmica, ha realitzat l’especial “Del restaurant a casa”.

Els restaurants ofereixen menús diaris o menús de cap de setmana, amb codi QR o simplement fent la comanda per whattsapp o telèfon. “El col·lectiu ja s’han organitzat per oferir-vos totes les facilitats i contactar amb la seva enyorada clientela. Una clientela que, per la seva banda, també es troba amb moltes ganes de tastar i gaudir els seus plats favorits que, sense dubtes, han estat imaginant durant aquest llarg confinament”, es pot llegir en l’especial del Consorci de Turisme.

Als restaurant de Sabors de l’Horta que han posat en marxa la iniciativa es poden demanar “tapes, arrossos, canelons, fins i tot aprofitar la resta de temporada de carxofes i les mil receptes que les transformen en una delicatessen amb producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat . En definitiva, tot el que imaginaves, ara es pot encarregar al teu restaurant de sempre”, s’explica al especial “Del restaurant a casa”.