Junts Fem Barri
L'alcaldessa ha visitat algunes de les obres en marxa a espais públics de Gavà

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha visitat avui quatre de les obres que s’estan portant a terme en el marc del programa Junts Fem Barri. Algunes d’aquestes actuacions estaven encara en curs i pertanyen a la darrera edició, mentre que altres ja estan acabades i són de l’edició anterior. L’alcaldessa ha aprofitat a cada lloc per parlar amb responsables veïnals sobre aquestes obres i també sobre les necessitats de cada barri.

Les obres que ha visitat han estat les del parc Sant Jordi, les de la fase II de la plaça Pare Poveda, les del barri de Bruguers, i les del barri de La Sentiu. Sánchez ha aprofitat també aquestes visites par passar-s’hi per dues obres més que l’Ajuntament està executant aquests dies: d’una banda la vianalització definitiva del carrer de l’Àngel i les del carrer Riu Anoia a can Tries.

Sánchez ha destacat que “la gran virtut del programa Junts Fem Barri resideix en que entre tots millorem l’espai públic, de fet moltes d’aquestes accions sortien de propostes ciutadanes”. L’alcaldessa ha recordat que la intenció del govern era “desenvolupar un programa participatiu de millora de l’espai públic agafant com idees les propostes dels ciutadans, que són els que millor coneixen el seu barri i els que més ens poden ajudar a definir aquests petits projectes”.

L’alcaldessa, doncs, s’ha mostrat “molt satisfeta” amb el desenvolupament del Junts Fem Barri i ha posat en valor “el tret característic d’aquests projectes”: es tracta d’actuacions “que no només milloren l’espai públic en termes de materials o de qualitat, sinó que volíem actuar sobre espais públics que es facin servir per la ciutadania”.

Sánchez ha aprofitat per apel·lar a la coresponsabilitat dels ciutadans per mantenir tot l’espai públic de Gavà en bones condicions: “És molt important que, ja que millorem entre tots l’espai públic, tots també el mantinguem en bones condicions, jo tinc el compromís de fer l’esforç per mantenir encara millor els nostres carrers però sobretot apel·lem al civisme i a l’ús cívic dels espais que són de tots”.