Critèrium de Llançaments Llargs
Un dels llançaments que es van fer en el Critèrium del passat dissabte (Imatge: cortesia del Club Atletisme Gavà)

El Club Atletisme Gavà valora molt positivament el desenvolupament a Gavà de la primera jornada del Critèrium de Llançaments Llargs d’Hivern. Bernat Peso, president del club gavanenc, ens ha destacat que “el nivell de la participació va ser bastant bo tot i ser la primera jornada del Critèrium, ja es va poder veure als atletes agafant sensacions i buscant les mínimes de cara al Campionat d’Espanya del pròxim mes de febrer”.

En total van participar al voltant de 36 atletes en les tres disciplines que es van disputar, la de llançament de javelina masculí i femení i la de llançament de disc masculí: “No es buscava tant la quantitat sinó més aviat la qualitat, ja que aquests llançaments demanen altres temps, anar més tranquils, i és un ritme diferent que no té res a veure amb la quantitat de participants”.

La valoració, doncs, que fa Peso de la prova és “molt positiva, les proves que estaven programades van funcionar a la perfecció i els atletes que van venir estaven molt contents. A més va fer molt bon dia i no va fer vent, que sempre és problemàtic en aquest tipus de proves i és molt molest per treballar a l’aire lliure quan es tracta de llançaments llargs”.

Aquesta jornada ha estat la darrera prova que organitza aquest any el Club Atletisme Gavà tot i que “les competicions seguiran aquestes festes perquè l’atletisme només s’atura en les festes de guardar i la resta de dies sempre hi ha activitat”.