Cs a favor de fer un festival contra el càncer infantil

El grup municipal de Ciutadans a Gavà ha fet una compareixença davant els mitjans de comunicació locals per “demanar a l’Ajuntament que cedeixi espais i recursos de manera urgent per tal de celebrar un festival benèfic per recaptar fons contra el càncer infantil, i en concret per ajudar a sufragar l’elevat cost dels tractaments als qual s’han de sotmetre dues nenes gavanenques, la Chloe i la Vianka, que pateixen aquesta greu malaltia”.

La Chloe, de només 3 anys, pateix un estrany cas de càncer i de fet, i gràcies en bona part als diners aconseguits en diversos actes celebrats ara fa uns mesos, es va aconseguir costejar el viatge de la petita i la família a Holanda per tal de poder fer-li una complicada operació i un tractament de branquiteràtia. Ara però, calen més recursos perquè haurà de passar de nou pel quiròfan per fer-se diverses operacions d’estètica.

La Vianka també necessita ajuda urgent perquè, segons la Joseline, familiar de la petita, “només s’ha pogut pagar el tractament fins el tercer cicle i ens cal recaptar el 100%, que ascendeix a 350.000€, el més aviat possible i només tenim 2 mesos per fer-ho. La situació, per tant, és de màxima urgència perquè el temps corre i ens veiem desesperats”.

Gavilán ha volgut mostrar “el suport a les dues famílies i ha precisat que “si bé és cert que sempre escoltem les reivindicacions de tots els veïns i veïnes i els mirem de donar veu, aquesta és, segurament, la iniciativa més important que presentem”.

Per a més informació i aportacions al whastapp 611617494