aeroportuari
Cs demana a l’Ajuntament que s’adhereixi a l’observatori aeroportuari

Miguel Ángel Ibáñez, portaveu de Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs), ha demanat a l’Ajuntament de Gavà que “s’adhereixi a l’observatori aeroportuari que ha estat proposat per quatre associacions que han demanat als dos ajuntaments més afectats, Castelldefels i Gavà, que s’adhereixin”. Segons Ibáñez, aquest observatori “és un acord de manera de treballar i, pel que tenim entès, l’Ajuntament de Castelldefels farà un ple extraordinari per adherir-se”.

El regidor taronja assegura que aquest observatori “pretén, de manera conjunta amb el territori, mantenir les condicions que tenim en aquests moments aquí a Gavà Mar, sobretot que les pistes segregades no es passin a pistes paral·leles, ja que això suposaria gairebé un avió cada minut, i que s’estudiï molt bé l’afectació que tindria allargar 500 metres la pista cap a Gavà Mar”.

En definitiva, doncs, el que demana Ibáñez és que “l’Ajuntament faci un pas més en la col·laboració amb els veïns i un pas més en la defensa de la qualitat de vida dels gavanencs respecte a un tema tan important com és el de l’aeroport”.