Cs demana més seguretat a Gavà
Francisco Gavilán, portaveu de Cs Gavà

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Gavà ha presentat una campanya de comunicació “contra la inseguretat que pateix Gavà”. L’acció, que porta com a lema “+ Segurs, + Lliures”, pretén “posar de manifest la creixent inseguretat que pateixen els veïns i la necessitat d’aplicar mesures concretes amb l’objectiu de revertir l’actual situació”.

El portaveu de la formació a nivell local, Francisco Gavilán, ha indicat que “en el pròxim ple municipal proposarem l’ampliació de la plantilla de Policia Municipal i la instal·lació de càmeres de seguretat en el nou aparcament de la zona industrial”. 

Gavilán lamenta que “el govern municipal no aborda la problemàtica amb determinació i fermesa”, i és per això que ha insistit en “la necessitat d’augmentar els recursos tècnics als agents per a combatre la inseguretat i l’incivisme que pateix Gavà”, ja que, al seu entendre, “la seguretat no és un assumpte de dretes o d’esquerres, sinó que està vinculada a la llibertat”.

Gavilán ha declarat que “des del Govern de l’Estat s’ha de modificar el codi penal perquè els delinqüents reincidents no quedin en llibertat”. També insisteix en què cal “respectar i aplicar les lleis vigents, expulsant als qui delinqueixen estant en situació irregular a Espanya. Sense oblidar la persecució de l’ocupació il·legal d’habitatges i la seva recuperació retornant-les-hi als seus legítims propietaris”.