Cs Gavà prepara el programa electoral per a les municipals del 2023
Cs Gavà ha participat aquest cap de setmana en la Convenció Municipalista

Cs Gavà ha participat aquest cap de setmana en la Convenció Municipalista celebrada a Lloret de Mar per preparar els pilars del programa electoral amb què encararan les municipals de 2023. El portaveu de la formació a nivell local, Francisco Gavilán, ha dit que “hi ha molta gent que aposta per les polítiques liberals, que en té confiança i que sap que tenim un projecte útil i valent, compromès amb el municipalisme i la defensa dels valors constitucionals i la democràcia liberal”.

Gavilán assegura que a partir de la convenció se’ls gira feina perquè “cal anar desenvolupant les polítiques locals de quilòmetre 0 que tenen per únic objectiu millorar el dia a dia dels nostres veïns” i es presenten “com l’alternativa liberal progressista que permetrà constatar que som el partit de la gestió professional i eficient, com hem demostrat allà on hem governat”.

Finalment, Gavilán ha recordat que “el nostre partit està molt viu, ple de talent, valentia, dignitat dels seus representants i responsabilitat i ho hem comprovat aquest cap de setmana”.

 La Convenció Municipalista ha comptat amb la presència del president del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, la secretària general del partit, Marina Bravo, el vicesecretari general, Edmundo Bal, i destacats representants municipalistes amb responsabilitat de govern en les ciutats més rellevants d’Espanya.