Cs
Francisco Gavilán, aquest matí en el lloc en el que va passar l'incident amb el patinet

Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs) preguntarà al govern municipal per un incident amb un patinet elèctric a la Rambla de Gavà. Francisco Gavilán, portaveu del partit taronja, ha explicat que “el passat 7 de febrer, a la Rambla de Gavà confluència amb Màrtirs del Setge de 1714, circulava un patinet elèctric a tot drap amb dues persones a dalt, i amb tanta mala sort que es va emportar per endavant una nena de 3 anys, trencant-li una cama”.

Segons Gavilán, aquest incident “es podria haver evitat, i de fet hem d’evitar que torni a succeir. Com? Amb una demanda que des de Ciutadans és ja històrica: ampliant el número d’agents de policia de Gavà i dotant-los de més mitjans.

El portaveu taronja recorda que la seva formació vol “una Gavà segura i acabar amb la inseguretat que hi ha la nostra ciutat per tal que tots tinguem una ciutat millor i aconseguir que es compleixin les normatives i les lleis”.

El Ple Municipal de febrer tindrà lloc el dijous 24 a partir de les 18:00 hores. Es celebrarà de manera telemàtica però no degut a restriccions per la pandèmia, sinó a causa d’unes obres que s’estan duent a terme aquests dies per a l’adequació de la Sala de Plens amb l’objectiu de permetre la utilització de vídeo actes.