Desenes de persones han pres part en la cursa escolar de Gavà
Desenes de persones han pres part en la cursa escolar de Gavà

El Departament d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Consell Esportiu Escolar, van organitzar dissabte la tradicional cursa escolar oberta a tots els nois i noies de la nostra ciutat amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’atletisme. L’activitat, englobada dintre dels actes de Carnestoltes tenia un caràcter lúdic i festiu i va comptar amb 107 participants. Per fer-ho més divertit els inscrits van córrer disfressats o amb algun “complement carnavaler” i durant el matí, van poder gaudir d’un pinta cares.

La trobada va culminar amb una cursa familiar on petits i grans van compartir plegats una volta a l’estadi. L’alcaldessa, Gemma Badia, ha destacat “el caire lúdic d’aquesta activitat que pretén fomentar la pràctica de l’exercici físic des de l’àmbit escolar i, a la vegada, implicar a les mares i als pares. Feliç de veure que hi ha un bon ambient en aquest espai, com és el nostre estadi de la Bòbila, que hem de posar molt en valor” 

Aquesta prova, es porta realitzant durant més de 30 anys, tot i que ha anant canviant el format. Durant els primers anys es realitzava pels carrers del nostre municipi.