dipòsit municipal de vehicles
Gavilán, aquest matí davant el dipòsit municipal de vehicles

Francisco Gavilán, portaveu de Ciutadans, Partido de la Ciudadanía (Cs) a Gavà, ha lamentat “la manca de mesures mediambientals, de prevenció de riscos laborals i de seguretat vers els vehicles dels veïns” que, segons ell, hi ha al dipòsit municipal de vehicles que l’ajuntament té al polígon industrial ca l’Alemany. Gavilán recorda que ja va traslladar aquesta queixa al Ple Municipal, i afegeix que “aquesta situació s’ha agreujat perquè hem estat coneixedors d’una denúncia presentada pel sindicat de policia precisament per aquests fets”.

El portaveu taronja ha assegurat que “aquest problema no ve d’ara, ni de fa dos mesos ni de fa un any, sinó que és una situació pràcticament endèmica al nostre municipi, i demostra una vegada mes la deixadesa del PSC davant els problemes reals de Gavà”.

Gavilán creu que “no podem tenir aquí cotxes dels veïns que estan sense vigilància, alguns d’ells estan perdent oli i contaminant el terra, i els treballadors que venen aquí poden tenir algun problema perquè al lloc hi ha manca de tot tipus de mesures de seguretat”. Per tot això, el portaveu de Cs conclou demanant que “l’Ajuntament prengui cartes en aquest assumpte i volem que treballi pel bé de Gavà, i aquesta és una cosa més que hauria de solucionar”.