Diumenge, 12 de juny, a partir de les 10 del matí, s’ha programat una nova visita guiada al Castell d’Eramprunyà organitzada per l’Ajuntament, amb el suport de la Unió Muntanyenca Eramprunyà.

L’activitat, que té una gran acceptació per part de la ciutadania, té com a punt de trobada  l’esplanada de l’ermita de Bruguers on hi haurà experts membres de la Unió Muntanyenca Eramprunyà que explicaran la història i característiques arquitectòniques del monument, i s’informarà de la flora autòctona. La visita es preveu que finalitzi cap a les 13 hores i tots els assistents hauran de portar la mascareta reglamentària.

Restauració

Des de la darrera campanya de conservació que va donar com a fruit la localització d’un punt calent durant el setge al castell d’Eramprunyà, que va tenir lloc l’any 1469 durant la Guerra Civil Catalana.

Per participar en aquesta visita guiada, que és la darrera que es farà fina a l’octubre, s’ha de fer la reserva al telèfon 93 263 96 10  (Museu de Gavà), de dilluns a divendres de 9 a les 13 hores.