Duel Castells i Redondo al Critèrium 2019

El Club Atletisme Gavà va organitzar el passat dissabte el V Critèrium de Llançaments ‘Ciutat de Gavà’, on es va poder veure les evolucions dels llançadors més destacats de Catalunya en les seves respectives modalitats.

En martell femení es va tornar a viure el duel Berta Castells i Laura Redondo (entrenadora del CAG i atleta del Barça) amb la victòria per a l’atleta del València Esports.

En Pes masculí, es va viure el desenvolupament del concurs de l’atleta del Barça José Javier Ortega, campió de Catalunya Absolut.

El Podi del Pes masculí

D’altra banda, fins a quatre atletes del CAG hi van participar, destacant, com a millors marques personals, les de Julen Garralaga en Pes o la de Roger Morales en Javelina.

En el Critèrium hi van participar una cinquantena d’atletes de tot el territori català, alguns buscant la mínima necessària pel campionat d’Espanya absolut.

El CAG tanca així la temporada. No obstant, encara faltaran dos reptes més individuals: la participació de Miquel Doménech en el Campionat d’Espanya Absolut (La Nucía- 31 d’agost) i la participació de Miguel Redondo i de Jose Luís Gil al Campionat d’Europa Màster (Venècia- 5 de setembre).

Consulteu aquí els resulstats