El CAG conquereix noves medalles
Pablo Verdeguer al podi del Campionat de Proves Combinades

Els atletes del Club Atletisme Gavà han guanyat diverses medalles durant l’inici de la temporada d’aire lliure. Pablo Verdeguer va pujar al podi sub-23 com a tercer classificat, guanyant la medalla de bronze i aconseguint la mínima pel campionat d’Espanya promesa.

La seva marca, 6036 punts, també suposa marca personal. De les deu proves del decatló, va aconseguir el seu millor registre en set (110mt, Disc, Alçada, 100mll, Llargada, Pes i 1500mll). Val a dir que, venia de guanyar medalla també en el Campionat de Proves Combinades en Pista Coberta.

D’altra banda, a Lleida, es va disputar el Campionat Universitari de Catalunya, on els atletes competien amb les seves Universitats. Miquel Doménech, del CAG i amb la samarreta de la UB, va fer doblet d’ors, en els 800mll i els 1500mll. Pol González, d’altra banda, defensant la samarreta de la UAB, va aconseguir el bronze en el martell masculí.

Eduard Ferrer (4rt en 110mt amb UB), Jordi Lacambra (4rt en 100mll amb UPF) i el Carlos Pérez en el 3000m, van ser altres atletes que van formar part del Campionat.