El Restaurant Europa Barbacoa tanca fins a nou avís
El Restaurant Europa Barbacoa tanca fins a nou avís

El Restaurant Europa Barbacoa, situat a la pineda de Gavà, tanca portes fins a nou avís. L’establiment, ha fet un comunicat a través de les xarxes socials informant a la seva clientela que els resulta “impossible seguir funcionant a causa de les mesures Covid-19 imposades pel Govern de la Generalitat tant en mobilitat, limitació d’horaris, així com d’aforaments permesos”.

L’Europa lamenta la situació atenent que, des de fa prop de 40 anys, han estat “un referent a la província de Barcelona, per a tota mena de celebracions i trobades familiars i d’amics”. Recorden també que “durant aquestes gairebé quatre dècades, hem gaudit amb l’organització de tota mena d’esdeveniments singulars populars com paelles per a 3.000 persones, sardinades, botifarrades, fires medievals… i com no, de totes les persones que setmana rere setmana ens visiten per a gaudir de l’extensa pineda amb l’àrea de pícnic i barbacoes i del restaurant on oferim carn a la brasa i els arrossos entre altres especialitats”.

L’actual situació sanitària els impedeix tot això, raó per la qual, precisen, “hem pres la difícil decisió que totes les nostres instal·lacions es mantindran tancades fins al moment en què finalitzin les mesures decretades i es garanteixi un mínim de condicions per tal de poder gaudir de l’entorn i del restaurant.”

 

PUBLICITAT