Emiliano Moro dos medalles al master

L’atleta veterà del Club Atletisme Gavà ha aconseguit dues noves medalles aquest passat cap de setmana en el campionat d’Espanya màster disputat a Vitòria. Moro va participar en la categoria M70 i va aconseguir dos metalls: un en Pes i l’altre en Disc.

En el Pes, va aconseguir el bronze amb un llançament d’11.14m, essent el seu primer vàlid i no podent millorar en els següents. Malgrat tot, això li va valdre per aconseguir el tercer lloc, tenint en compte que els seus rivals també van aconseguir les millors marques en els primers llançaments.

Pel que fa al disc, el gavanenc va aconseguir una medalla de plata molt destacada, amb un llançament de 32.83m, la seva millor marca de la temporada i un excel·lent registre que el va deixar segon en la classificació.

Recordem que Emiliano Moro va participar en els Europeus celebrats a Madrid i es va quedar a les portes d’una medalla històrica. No obstant, l’atleta màster del CAG ha sumat sis metalls aquesta temporada.

D’altre banda, José Luís Gil també va prendre part en aquest campionat d’Espanya màster. En el Pes, va acabar 10è amb un 9.79m, essent la seva millor marca personal i acabant “satisfet pel treball aconseguit”. En Disc va acabar 12è amb una distància de 29.30m, també millor marca de la temporada.