Emotiu funeral de Massana a Sant Pere
Emotiu funeral d'Albert Massana a l'església de Sant Pere

Les restriccions anti–Covid no han impedit que representants polítics, integrants d’entitats i ciutadania en general acudissin aquesta tarda a la parròquia de Sant Pere per acomiadar al portaveu d’ERC a Gavà, Albert Massana, qui ens deixava de manera sobtada el passat 4 de març.

En el funeral, els seus companys i amics han destacat novament el tarannà obert, dialogant i afable del qui va ser regidor a l’Ajuntament de Gavà des del 2015 i, gràcies al qual va ser possible a signar diversos acords amb el govern local, tot i que Esquerra estava frontalment en contra d’algunes polítiques municipals.

Nascut a Sallent al 1963, Massana tenia un fill. Era llicenciat en econòmiques i màster en hisenda pública. Va ser membre d’Els Verds i també portaveu de la coordinadora Salvem el Calamot (2006-2011) i des de feia uns anys formava part de la colla dels Castellers de Gavà.

També va ser secretari local de l’Assemblea Nacional Catalana a Gavà (2012-2015). Treballa d’inspector de la companyia d’aigües.

Aragonès: “l’Albert Massana era una persona vital i implicada”

Pere Aragonès s’ha atansat aquest migdia fins a la capella ardent.

Entre les nombroses visites a la capella ardent d’aquest matí, a la sala de Plens de l’Ajuntament, cal destacar la del president en funcions de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, qui ha expressat el condol a la família, amics i companys de Massana.

Aragonés assegurava que “ha estat un cop duríssim i una notícia del tot inesperada. L’Albert era una persona tan vital i implicada que no sembla possible que hagi de marxar així. Era una persona que, per la seva manera de fer, deixava empremta i et recordaves d’ell. És un dia molt trist i, ara, el que cal és estar al costat de la família i els amics per ajudar-los a tirar endavant en aquests moments tan difícils”.

Des d’aquest mitjà de comunicació, tots i cadascún dels que hi en formem part, també ens sumem aquest sentiment. Colpits per aquesta pèrdua volem expressar el nostre sincer condol a la família, amics i companys de l’Albert a qui sempre recordarem amb el seu somriure, la seva empenta i el seu caràcter obert i proper.