Francisco Gavilán, portavoz del grupo municipal de Cs
Francisco Gavilán, portavoz del grupo municipal de Cs

En el ple de maig el partit auto denominat partit d’esquerra republicana de Catalunya va demostrar que no té res d’esquerra.

Ciutadans – Cs vam presentar una Moció / Declaració Política per millorar i re-humanitzar la sanitat pública catalana i ERC va votar en contra, ho podeu veure en internet. Amb aquest posicionament, Esquerra va demostrar que tan sols els interessa la confrontació. Queda palès amb la votació en contra d’una proposta que: demanava més inversió en sanitat pública, que es tornés a les visites mèdiques personals, acabar amb les visites telefòniques, donar més temps als nostres grans professionals de la salut per atendre als pacients, millorar l’atenció a la salut mental o atendre als malalts que pateixen seqüeles de la Covid-19, que hi ha partits que tan sols pensen en els vots radicals.

Gavà som una petita ciutat on tots hauríem de mirar millorar el dia a dia de tots els veïns, pensin el que pensin. Però no, als i les senyores independentistes els importa més la seva nació de 8 segons que la salut i el benestar dels gavanencs.

No és tan sols això en el Pla de Ponent, estem igual. ERC a Gavà vota en contra i els seus Consellers a la Generalitat l’aproven i el tiren cap endavant. Hipocresia en estat màxim.

L’independentisme ha portat odi i pobresa a la nostra terra i mentre continuïn en el poder tot anirà pitjor, això sí, si dius veritats com que han votat en contra de millorar la sanitat pública, et diran fatxa, com a mínim i ells continuen tenint els seus líders condemnats per robar-nos a tots.