Ermita de Brugués amb la terrassa oberta

Un dels restaurants més veterans de Gavà, l’Ermita de Brugués ha tornat també a l’activitat. De moment però, i tal i com dicten les normes, només la terrassa habilitada i amb els pertinents metres de distància de seguretat entre taules. El seu xef, David Cartoixà, ha explicat a Ràdio Gavà que estan “prou contents perquè la clientela està responent prou bé i estem treballant força” i comprèn que “la gent tenia ganes de sortir”. També assegura que “alguns són clients nous, dels qui surten a passejar a la seva hora i venen al restaurant”

De moment, el funcionament de l’establiment és parcial ja que tanquen a les nits. L’ermita obre per servir esmorzars i dinars els dimecres, dijous i divendres, de 10 a 12 i de 13 a 16.30 hores i els dissabtes i diumenges de 9 a 12 i de 13 a 16.30 hores.

Cartoixà explica que “la plantilla també és més curta” i situa en “un 20%” la seva activitat. Això també es tradueix en la carta, que si bé és cert que segueix basada en la cuina catalana i la carn a la brasa s’han tret, de manera temporal, els 4 plats més laboriosos

El xef també ha explicat que “ni durant el període més dur de confinament,t ni ara, hem optat pel servei a domicili perquè estem massa allunyats del nucli urbà i la nostra especialitat, que és la brasa, s’ha de menjar al moment”

David Cartoixà també relata que estan “acabant d’habilitar l’interior de l’establiment amb la redistribució de taules, l’aforament màxim al 50% i la posada en marxa de totes les mesures de seguretat i higiene per tal de poder treballar amb totes les garanties quan doni inici la nova fase de desescalada”